Betonipumppau­sta – Hämeenlinna ja lähialueet

Betoni on kestävää ja kantavaa perusrakennusmateriaalia. Betonin käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset ja se ei ole syyttä yleisin rakennusmateriaaleista.

Betoninpumppaus on kätevä ja yleensä kokonaiskustannuksiltaan edullisin siirtomenetelmä. Etenkin silloin kun halutaan säästää työn määrässä ja homma halutaan saada nopeasti läpivietyä. Pumppaus sitoo työhön vähemmän työvoimaa kuin muut menetelmät ja työhön käytettävä aika on huomattavasti lyhyempi. Yleensä pumpulla yltää yhdestä paikasta koko valualueelle.

Huolellisella suunnittelulla parhaaseen lopputulokseen

Betonitöiden suunnittelu on tärkeää niin turvallisuuden, työn sujuvuuden ja taloudellistenkin syiden vuoksi. Huolellisella suunnittelulla vältytään turhalta työltä, joka johtaa luonnollisesti myös ylimääräisiin kustannuksiin.

Ennen varsinaisen urakan aloittamista tulee olla tiedossa mm. se, mitä rakenteeseen soveltuvaa betonilajia käytetään ja mitkä ovat ko. betonilajin ominaisuudet. Etukäteen suunnitellaan huolella myös se, millä tavoin betoni on paras siirtää kohteeseen. Kaikkeen tähän saat apua meiltä.

JS-Pumppaus Oy turvaa asiakkailleen korkealaatuisen, pitkäikäisen betonirakenteen ja teknisesti onnistuneen lopputuloksen.